Skip to content

Accountmanager Woningbouwcorporaties en Bouw

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 3.991 - € 5.702 per maandB2C Sales

Functieomschrijving

Als Accountmanager Woningbouwcorporaties en Bouw bij Greenchoice ben jij in the lead om nieuwe business te genereren en maximale sales te behalen. Jij zet de stappen die nodig zijn om onze mooie producten onder de aandacht te brengen in het woningbouw segment.


Hier krijg jij positieve energie van

 • Bouwen aan een energietransitie die niet alleen voor iedereen is, maar ook van iedereen is.
 • Collega’s die behulpzaam en betrokken zijn.


Dit ga je doen als accountmanager Woningbouw

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van “new business” in de bouwsector alsmede het onderhouden van bestaande relaties, in het gehele E+ segment, in onder andere de woningbouwsector. Het E+ segment bestaat uit de verkoop van zonnestroomsystemen, warmtepompen etc.

Je zorgt voor maximale sales resultaten. Je draagt direct bij aan het behalen van commerciële doelstellingen van Greenchoice in het B2C2B segment.

Daarnaast stel je jaarlijks een salesplan op en ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van dit salesplan en forecast modellen. Je signaleert commerciële kansen in de markt en ontwikkelt initiatieven en acties om hier succesvol op in te spelen. Samen met je collega’s bepaal je welke klanten passen bij onze visie en welke productpakketten daarbij horen of kunnen worden ontwikkeld.


Jouw uitdagingen:

 • We gaan onze salesactiviteiten B2C2B op het gebied van woningbouw opnieuw positioneren, optimaliseren en professionaliseren, jij speelt daarin een belangrijke rol
 • Schakelen en afstemmen met de verschillende interne en externe stakeholders is een groot onderdeel van je functie
 • Bij voorkeur ben je iemand die vol positieve energie de salesactiviteiten op het gebied van Woningbouw op gaat pakken en dit ook over kunt brengen op anderen


Samen impact maken

Team Sales is een ambitieus, gedreven en divers team, met in totaal 10 medewerkers die werken vanuit twee locaties: Rosmalen en Rotterdam. Elke dinsdag is er een teamdag op kantoor in Rotterdam. Het is een team waar hard gewerkt wordt, maar er is af en toe ook tijd voor plezier. We verkopen twee soorten producten, Electra en Gas maar ook producten zoals zonnepanelen en warmtepompen.


Bij Greenchoice zijn we wie we zijn. We willen dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, niet ondanks, maar dankzij onze verschillen. Juist omdat we allemaal anders zijn, komen we tot de beste oplossingen. Hier doet het ertoe wie je bent. Jouw gender, geloof, overtuigingen, kledingstijl, leeftijd en thuissituatie maken jou wie je bent. We streven naar een inclusieve cultuur waarin diversiteit en gelijkwaardigheid vanzelfsprekend zijn. We vinden elkaar in ons gemeenschappelijke doel: de energietransitie voor en van iedereen maken.


Hiermee laten we jouw energie branden

 • Een brutomaandsalaris van €3.991,- tot € 5.702,- op basis van een 40-urige werkweek en 8% vakantietoeslag.
 • Een prestatiegerichte bonus van maximaal twee brutomaandsalarissen per jaar.
 • Een contract voor bepaalde tijd om elkaar eerst goed te leren kennen. Als we goed bij elkaar passen, zetten we dit graag om in een langdurige samenwerking. In de vorm van een vast contract.
 • Een individueel keuzebudget van 8,33% van je brutojaarsalaris waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Zo kun je extra verlofdagen kopen of bijvoorbeeld een bureau of bureaustoel aanschaffen in de thuiswerkshop . Je kunt (een deel van) het bedrag ook schenken aan een goed doel via onze samenwerking met The Social Handshake.
 • 25 vakantiedagen als je fulltime werkt en twee extra vrije dagen wanneer je je niet ziek meldt.
 • Een NS-Business Card waar je ook privé zoveel mee mag reizen als je wilt.
 • Een aantrekkelijke fietsregeling waarbij je tot 90% van de kostprijs van je fiets vergoed krijgt als je ook regelmatig de fiets neemt.
 • Een pensioenverzekering via Zwitserleven en een arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse waarvoor jij als medewerker maar een kleine bijdrage levert.
 • Personeelskorting op de levering van groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice. En ook op zonnepanelen of andere producten van KiesZon.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, onder meer door trainingen via onze Greenhouse Academy. Ook hebben we een aantrekkelijke studiekostenregeling voor ontwikkelactiviteiten buiten de deur.
 • Een hybride werkcultuur. Om het thuiswerken zo prettig mogelijk te maken, krijg je een telefoon, laptop, monitor, toetsenbord, muis, privacyscherm en eventueel een dockingstation in bruikleen..
 • Sportieve, creatieve en andere originele activiteiten waarin verbinden en samen plezier maken centraal staan.
 • Aandacht voor jouw gezondheid. Zo is er een paar keer per week vers fruit, bieden we faciliteiten om jouw energiebalans op peil te houden.
 • Veel gezellige momenten om de teamspirit hoog te houden. Zo is er bijna iedere week taart om successen samen te vieren, gaan we iedere twee weken wat drinken op een locatie buiten de deur en krijgt ieder team budget om eens in de maand samen te lunchen.

En heb jij iets nodig om het werk voor jou mogelijk te maken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee. Ook is het mogelijk om je werkplek naar jouw situatie aan te passen en kunnen we je voorzien in specifieke software.

Vereisten

Jij bent onze positieve energie
Je kunt goed verbanden leggen, ziet kansen en weet deze ook te benutten. Je zorgt voor verbinding en initieert verbetering waar nodig om de sales doelstellingen te behalen. Je bent inventief en proactief en bovenal ben je een teamplayer.


Daarnaast heb je:

 • Minimaal 7 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • HBO werk- denkniveau


Solliciteer en kies voor Greenchoice & KiesZon!
Enthousiast over deze baan? Reageer via de sollicitatiebutton. Als we een match zien, maken we graag zo snel mogelijk kennis.

Directe acquisitie wordt niet gewaardeerd. We zijn niet opzoek zijn naar nieuwe recruitment partners. Karan staat absoluut klaar voor jou als sollicitant, maar als accountmanager of recruiter hoef je geen reactie te verwachten.

Zo ziet het sollicitatieproces eruit

 • Reageer via de sollicitatiebutton.
 • Je ontvangt binnen tien dagen een reactie.
 • Zien we een match? Dan maken we eerst telefonisch kennis met je.
 • Vervolgens zijn er twee gesprekken.
 • Krijgen we energie van elkaar? Dan verwelkomen we je graag!

of