Binnendienst medewerker Service

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als binnendienst medewerker en ben je kwaliteitsgericht? Hou je van aanpakken en problemen oplossen? Reageer dan nu op onze vacature Binnendienst medewerker service!


Jouw Functie

Als Binnendienst medewerker ben je verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de field service engineers en voor de project administratie en rapportage.

Aanvragen voor service opdrachten komen bij jou binnen, waarna jij deze registreert in het systeem. Aan de hand van de aanvragen, stel jij de planning van de field service engineers op.

Je verzorgt de afstemming met de project locatie en ondersteunt bij de voorbereiding van het service bezoek op het gebied van veiligheidsmaatregelen en service materialen, zodat je buitendienstcollega’s hun werk goed kunnen uitvoeren.


Ook zorg je voor de financiële en administratieve afhandeling van service werkzaamheden, facturaties, claimen van garanties en verzekering. Voor het effectief laten werken van onze geautomatiseerde service processen verzorg jij het up-to-date zijn van de (technische) project gegevens en contactgegevens in de verschillende systemen. En je ondersteunt bij het opstellen van rapportages.


Bij Kieszon zijn we volop in beweging en staat continu verbeteren hoog op de agenda. Jij draagt hier actief aan bij. Je denkt mee over verbeterstappen, in automatisering, operationele processen en werkzaamheden, die bijdragen aan de groei en bloei van KiesZon.

Functievereisten

Wie zijn wij?

KiesZon gelooft in de kracht van de zon. De zon is een onmisbare schakel in de energie transitite. Met veel enthousiasme en positieve energie willen we elke dag de kracht van de zon optimaal benutten. KiesZon is vanaf het begin een vormgever geweest van ontwikkelingen in de solar branch en daar zijn we trots op. KiesZon bestaat sinds 2009 en realiseert door heel Nederland zonnestroomsystemen. Dat doen wij voor de zakelijke markt, woningcorporaties en voor huizenbezitters (particulieren). Kwaliteit en veilig werken zijn voor ons het allerbelangrijkst.

Jouw team

Als Binnendienst medewerker Service val je onder de afdeling Onderhoud en Monitoring. De werkzaamheden en projecten waarmee je te maken hebt zijn in de zakelijke markt (B2B). Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Service Manager. Je werkt nauw samen met ongeveer 6 collega’s in de buitendienst.


Jouw profiel

Om succesvol te zijn als Binnendienst medewerker heb je een MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie in de bouw of een vergelijkbare sector. Je hebt ervaring met logistieke processen en kennis van veilig werken. Je hebt daarnaast ook ervaring met het werken met een CRM systeem.

Je bent bij voorkeur beschikbaar voor 40 uur per week.

Verder ben je:

 • Klantgericht en flexibel: je kan snel schakelen en zet tegelijk de klant op nummer één
 • Een echte teamplayer: je werkt graag samen aan een goed resultaat met je team
 • Resultaatgericht: je bent praktisch, initiatiefrijk, zelfverzekerd en denkt in mogelijkheden
 • Een organisatietalent: je houdt ervan om zaken te regelen


Wat bieden we jou?

Wij waarderen jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit van ons verwachten:

 • Marktconform salaris;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Keuzenbudget van 1 maandsalaris;
 • Pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Telefoon en laptop;
 • Kansen om te leren en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Werkzaam zijn in het hart van de energietransitie;
 • Ruim 100 enthousiaste collega’s.


Ben jij de juiste kandidaat?
Bij KiesZon heb je de mogelijkheid om écht een verschil te maken bij het versnellen van de transitie naar een duurzame(re) samenleving. Als we tegelijkertijd kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling met ruimte voor eigen inbreng en vooral ook werkplezier dan komen we met z’n allen verder. Heb jij wat er nodig is om ons team aan te vullen? Wil jij met ons meegroeien? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Kim vd Heijden op telefoonnummer 06 555 51 163.