Skip to content

Field Service Engineer (40 uur)

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 2.700 - € 4.700 per maandEverday Service

Functieomschrijving

Wil je werken bij een jong, energiek bedrijf, onderdeel uitmaken van de solar revolutie, je bezighouden met het beheren en onderhouden van grootzakelijke zonnestroominstallaties en heb je een elektrotechnische achtergrond? Houd je ervan om buiten te werken en is op hoogte werken voor jou geen probleem? Staat veiligheid bij jou nummer 1? Dan is de functie van Field Service Engineer bij Everday iets voor jou! 


Werken als Field Service Engineer bij Everday betekent:

 • Marktconform salaris tussen de € 2.700,- en € 4.700,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Een bedrijfsbus, een telefoon en een laptop;
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Een uitstekende arbeidsongeschiktheidsverzekering bij De Goudse die voor jou premievrij is;
 • Een aantrekkelijk personeelstarief op onze groene stroom en bosgecompenseerd gas;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform;
 • Onderdeel uitmaken van de solar revolutie samen met alle collega's binnen de Greenchoice Groep;
 • Onze eigen Activiteitencommissie dat allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert.

Meer weten over deze functie? Lees dan snel verder!


Wat ga jij doen?

In de functie van Field Service Engineer voer je service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan grootzakelijke zonnestroomprojecten die in beheer zijn bij Everday. Deze projecten worden continue op afstand door ons gemonitord. Door snel te reageren op storingen zorgen we voor een optimaal rendement voor onze klanten, zowel in stroomproductie als financieel.

Je bent dagelijks onderweg naar onze projecten die bestaan uit 100 tot 100.000 panelen. Je voert hierbij werkzaamheden uit aan de panelen en bekabeling en wisselt wanneer dit nodig is omvormers om. Wanneer er een storing is in de monitoring en datacommunicatie ben jij degene die naar het project toe gaat om te onderzoeken wat de oorzaak is en om dit vervolgens op te lossen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het periodiek inspecteren van de systemen.


Jouw Team

Jij maakt deel uit van ons team Service Everday die verder bestaat uit 8 collega field service engineers en solar service monteurs. Als Field Service Engineer ben je de essentiële schakel in het veld, zodat wij onze projecten goed onderhouden en dat storingen snel verholpen worden met een optimaal rendement tot gevolg.


Vereisten

Wie ben jij?

De energietransitie, en vooral zonne-energie, heeft jouw interesse. Je bent klantgericht en flexibel, besluitvaardig en je weet van aanpakken. Jij bent een echte teamplayer. Je bent daarnaast resultaatgericht.

Verder:

 • Heb jij minimaal MBO-4 werk- en denkniveau en je beschikt over relevante ervaring in de elektrotechniek
 • Je bent bekend met AC, DC en datacommunicatie. 
 • Bij voorkeur ben je NEN1010 en NEN3140 gecertificeerd en ben je geïnteresseerd in zonnestroom. 
 • Ervaring in de solar en VCA certificering is een pré. 
 • Ben jij minimaal 32 en bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar.


Wie zijn wij?
Everday is een jong, nieuwsgierig en ambitieus bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Greenchoice Groep. Wij geloven dat professioneel beheer en onderhoud van zonnestroominstallaties noodzakelijk is voor langdurig en optimaal rendement. Hier zetten wij ons samen dagelijks vol positieve energie voor in. Ondernemen, flexibiliteit, daadkracht en expertise zijn onze kernwaarden die alle medewerkers van Everday daarbij inzetten.

Everday kenmerkt zich door een informele werksfeer, relatief jonge collega’s en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.


Is jouw interesse gewekt?

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Klik op de solliciteer button en stuur jouw gegevens in!


Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Arjan de Bruijn (manager Service Everday) op 06-58 99 69 74.


Aan de recruiters en detacheerders: We pakken deze vacature zelf op of zetten deze uit bij onze bestaande partners. Mochten we assistentie nodig hebben dan weten we jullie te vinden.

of