Skip to content

Functioneel Beheerder AFAS

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 2.880 - € 4.114 per maandIT

Functieomschrijving

Als jij aan onze missie wilt bijdragen door ook niet te praten maar te doen, veel kennis hebt van AFAS en projectmatig kan werken, dan ben jij de Functioneel Beheerder AFAS (in Rotterdam of Rosmalen, afhankelijk van jouw voorkeur) die wij zoeken!


Dit ga je doen
Het doel van de functie is om Greenchoice en Kieszon verder te optimaliseren en te digitaliseren. Jij hebt visie op de inrichting van AFAS en adviseert hier de afdelingen Finance en HR in. Het overdragen van kennis binnen de organisatie is daarbij een belangrijk aspect. De teams zijn de drijvende krachten achter de projecten en jij bent de expert/adviseur. Daarnaast configureer jij nieuwe functionaliteiten binnen AFAS in samenwerking met ‘key users’ binnen de afdelingen Finance en HR en je collega’s Functioneel beheer AFAS. Je kunt zelfstandig workflows opzetten en onderhouden. Je analyseert tweedelijns incidenten, meldingen en wijzigingsverzoeken en zorgt voor oplossingen. Je kan analyses bouwen en onderhouden. Jij geeft afwijkingen of knelpunten zelf door wanneer je deze ontdekt en zoekt ook zelf naar specificaties en oplossingen. Je draagt bij aan de doelstellingen van een efficiëntere HRM en Finance-organisatie door digitalisering en optimalisering van processen. Je stelt jaarlijks een gedragen plan op, waarbij de prioriteiten goed onderbouwd zijn en duidelijk is welke waarde de initiatieven die je onderneemt toevoegen. In deze functie werk je nauw samen in een team Functioneel Beheerder AFAS van onze dochteronderneming KiesZon en Greenchoice.


Bij alles wat je doet, kijk je verder dan het dagelijkse reilen en zeilen en ben je in staat om toekomstgerichte oplossingen aan te dragen. Waar kan het beter qua functionaliteiten? Hoe kan het oplossen, afhandelen en testen beter worden aangepakt? Hierbij weet je de verbinding te leggen tussen de verschillende stakeholders en hun behoeften op de juiste manier te vertalen naar mogelijkheden binnen AFAS.


Over KiesZon
Bij KiesZon maak je deel uit van een (h)echt team met een duidelijke missie. Deze stap zetten wij met zowel bedrijven als consumenten. Wij geloven dat de toekomst hernieuwbaar is. Met de installatie van zonnestroomsystemen, laadfaciliteiten, warmtepompen en batterijen geven wij vorm aan die toekomt.

KiesZon is onderdeel van Greenchoice. Met het merk KiesZon doen we dat met zon voor zakelijke daken en met het merk Greenchoice doen we dat met zon voor particuliere daken. Allemaal onder 1 dak vanuit ons kantoor in Rosmalen.

Vereisten

Herken je jezelf hierin?

 • Je hebt 3-5 jaar werkervaring als functioneel beheerder AFAS
 • Je hebt diepe productkennis en uitgebreide ervaring met AFAS Profit, Insite en Outsite
 • Je hebt ervaring met procesverbetering en projectmatig werken
 • Je hebt kennis van en affiniteit met HR- & Financiële processen, ICT-oplossingen en operationeel proces denken
 • Je bent analytisch, gericht op samenwerken en probleemoplossend ingesteld


En daarnaast:

 • Wil je graag onderdeel zijn van een actieve jonge club mensen
 • Ben je nieuwsgierig van aard en hou je van aanpakken


We bieden jou

 • Een salaris tussen de €2.880,- en de €4.114,- exclusief 8% vakantietoeslag afhankelijk van ervaring;
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen;
 • Een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Een NS-Business Card, waarmee je ook privé mag reizen. Zelfs in het weekend!
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Een aantrekkelijke fietsregeling, zodat jij op een nieuwe stalen ros naar je werk kunt fietsen;
 • Een speciaal en aantrekkelijk personeelstarief op onze groen opgewerkte energie en bos gecompenseerd gas;
 • Een ongekend goede werksfeer en collega’s waar je blij van wordt;
 • Een geweldig mooie werkplek in een monumentaal pand vlakbij Rotterdam Centraal of op ons kantoor in Rosmalen;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse;
 • Ons eigen Team Actief dat allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert;


Solliciteren of meer weten?

Lijkt het je wat en voldoe je aan het profiel dat we schetsen? Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet. Tip: doe het snel. Wij nemen sollicitaties namelijk direct in behandeling. Vragen over de functie kun je stellen aan HR Adviseur Irene de Groot (irene.degroot@greenchoice.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of