Skip to content

Go-to-Market Marketeer

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 4.721 - € 5.193 per maandBusiness Integrated Solutions

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen bij een jong, energiek bedrijf, onderdeel uitmaken van de solar revolutie? Wil jij bijdragen aan het succesvol vermarkten van nieuwe business en proposities en blink jij daarin uit? Ben je sterk analytisch, signaleren van marktkansen, flexibel, resultaatgericht en besluitvaardig? Kan je partijen verbinden en beschik je over een uitstekend commercieel inzicht? Dan is de functie van Go-to-Market Marketeer bij KiesZon iets voor jou!


Werken als Go-To-Market Marketeer betekent:

 • een salaris tussen €4.721 en € 5.193,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • een telefoon en een laptop;
 • een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen;
 • een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • een uitstekende arbeidsongeschiktheidsverzekering die voor werknemers premievrij is;
 • een aantrekkelijk personeelstarief op groene stroom en bosgecompenseerd gas;
 • volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform.
 • onderdeel uitmaken van de solar revolutie samen met alle collega’s binnen de Greenchoice Groep.

Meer weten over deze functie? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Met jou in ons team Business Integrated Solutions (BIS) ben je verantwoordelijk voor de marketing BIS en de proposities. Dit betreft de verdere uitrol van de strategie van BIS en de nieuwe proposities naar de externe communicatie, positionering en de uitvoering daarvan, om zo maximale bekendheid te geven aan de naam, standpunten en visie. Met jouw ambitie en expertise maken wij onze beloftes waar.

Als Go-to-Market Marketeer ben je verantwoordelijk voor de het opstellen van een plan, een visie en de uitvoering van de GTM. Je hebt een belangrijke uitvoerende rol bij het uitrollen van de nieuwe proposities richting de markt. Je werkt nauw samen met de diverse medewerkers binnen het team zoals productontwikkelaars, commercie, marketing en support. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van het centrale marketingteam van Greenchoice (waar KiesZon onderdeel van is) op het gebied van positionering, branding en content en bij het aansturen van externe bureaus.

Je bent als het ware een spin in het web en opereert tussen onze development en commercie met als doel om onze proposities succesvol in de markt te zetten. Je rapporteert aan de Teamlead BIS.


We nemen verantwoordelijkheid voor onze eigen werkzaamheden maar zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Zo dragen we bij aan de verdere groei van ons team en ons klanten portfolio.

Vereisten

Wie ben jij?

De energietransitie, en met name zonne-energie, heeft jouw interesse. Je krijgt energie van samen werken in een groeiend team. Je hebt een helder en duidelijke manier van communiceren. Je bent uitgesproken analytisch, marktgericht en flexibel. Je bent een stevige gesprekspartner waarbij communicatie een sterke eigenschap van je is. Dat doe je vanuit jouw kennis, zelfverzekerdheid en enthousiasme. Je besluitvaardig en kan heel goed organiseren. En bovenal ben je een teamplayer, empathisch en toegankelijk voor jouw collega’s. Daarnaast ben je resultaatgericht waarbij je praktisch, initiatiefrijk en denkt in mogelijkheden en oplossingen.


Verder:

 • Heb jij minimaal een HBO of WO werk- en denkniveau.
 • Heb jij aantoonbare ervaring met de uitrol van GTM strategieën.
 • Bij voorkeur ervaring opgedaan in de energiewereld.
 • Ben jij minimaal 32 en bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar.


Jouw team

Business Integrated Solutions (BIS) speelt in op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energie en energiemanagement. Waar leveringszekerheid en de afkomst van energie door recente ontwikkelingen op het gebied van prijs maar zeker ook beschikbaarheid van lever- of teruglevercapaciteit steeds belangrijker is. De energievoorziening gaat een steeds strategischer rol spelen in de ontwikkeling van vastgoed maar ook - de groei van - de bedrijfsvoering van onze klanten. Denk aan de strategische implicaties van versneld elektrificeren van voorheen fossiele activiteiten als verwarmen of vervoer en de duurzame inzet hiervoor, hier neemt BIS een prominente rol in.

Bij BIS werken we aan de volgende verschillende activiteiten: Virtual Power Plants, Gesloten distributie systemen, PPA’s, Zonnestroom productie, opslag en elektrisch vervoer.

Ons team bestaat uit een teamlead, 1 technisch projectmanager, 3 product developers en een data analist.


Wie zijn wij?

KiesZon bestaat sinds 2009 en realiseert door heel Nederland onder andere zonnestroomsystemen, warmtepompen, isolatie, laadpleinen en laadpalen. Dat doen wij voor B2B, B2B2C (bouwbedrijven en woningcorporaties) en B2C. Klanttevredenheid, kwaliteit en veilig werken zijn voor ons het allerbelangrijkst. Een sterk en enthousiast team met vakkundige mensen ontwikkelt, financiert, realiseert en onderhoudt onze oplossingen. Sinds 2016 is KiesZon 100% dochter van energieleverancier Greenchoice. En dit jaar is er een nieuw, groeiend bedrijf bijgekomen: Everday. Zij beheren grootschalige zonnestroomprojecten.

KiesZon kenmerkt zich door een informele werksfeer, relatief jonge collega’s en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.


Ben jij de juiste kandidaat?
Bij KiesZon heb je de mogelijkheid om écht een verschil te maken. Als we tegelijkertijd kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling met ruimte voor eigen inbreng en vooral ook werkplezier dan komen we met z’n allen verder. Heb jij wat er nodig is om ons team aan te vullen? Wil jij met ons meegroeien?

Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!


Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Fabio Pisano (commercieel manager) op 06 22 43 34 46.


Aan recruiters en detacheerders. We pakken deze vacature zelf op en zetten deze uit bij onze bestaande partners. Mochten we assistentie nodig hebben, dan weten we jullie te vinden.

of