Skip to content

Klantadviseur Duurzame Energie

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 2.223 - € 2.700 per maandB2C Sales

Functieomschrijving

Het kan niet anders dan dat ook jij mensen kent die zelf hun elektriciteit opwekken of op een andere manier met energie omgaan. Het dak boven hun hoofd is een energiecentrale, hoe fantastisch is dat!? Hoe meer mensen deze stap zetten, hoe eerder we af zijn van kolen, gas, olie en andere fossiele brandstoffen die simpelweg achterhaald zijn. Het kan schoner en beter en dat laten we zien bij Greenchoice. Kom jij, als Klantadviseur Duurzame Energie, klanten helpen de volgende stap te maken?


De functie

Consumenten weten zelf hun weg naar ons te vinden (dus geen cold calls). Nadat ze een aanvraag hebben gedaan ben jij het eerste contactpunt. Aan jou de eervolle taak een onuitwisbare indruk bij onze klant achter te laten. Met een goed en eerlijk advies wil jij ervoor zorgen dat zij hun keuze op Greenchoice laten vallen. Voor bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp of een laadpaal.

Naast het behalen van je commerciële resulaten, bent je ook verantwoordelijk voor een goede administratieve vastlegging van de klantgegegevens. Belangrijk, omdat zo ook de rest van de klantreis goed kan verlopen. Gelukkig zorgen onze softwaresystemen ervoor dat dit soepel verloopt. En uiteraard wordt je goed ingewerkt door een van jouw collega’s.


Jouw team

Je bent onderdeel van het Team Duurzaam advies, gevestigd in Rosmalen. Dit team valt binnen de afdeling Commercie en richt zich volledig op de Consumentenmarkt. We beginnen de dag met zijn allen tijdens een dagstart en afstemming van werkzaamheden. Eerder behaalde resultaten komen natuurlijk ook aan bod.
Gedurende de dag kun je voor vragen terecht bij een online kenniscentrum en teamleider. Richting het eind van de dag sluiten we met elkaar af en bespreken we successen, vragen en bijzondere gesprekken.

Vereisten

Jouw profiel

Als succesvol Commercieel Klantadviseur is het, logischerwijs, belangrijk dat je commercieel ingesteld bent, goed kunt luisteren en de regie kan nemen in een gesprek.


Verder ben je:

 • In het bezit van een afgeronde HBO opleiding of een MBO opleiding met relevante werkervaring;
 • Bekend met het salesvak of van nature salesgedreven;
 • Affiniteit met producten zoals zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen.
 • Enthousiast en energiek;
 • De Nederlandse taal machtig in woord en geschrift;
 • Gemotiveerd om Greenchoice te helpen Nederland verder te verduurzamen.


Wat bieden we jou?

Greenchoice kenmerkt zich door een informele werksfeer, relatief jonge collega's en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris tussen de €2.223 en de €2.700, afhankelijk van je kennis en ervaring. Exclusief 8% vakantietoeslag;
 • Een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Een telefoon en laptop en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Aantrekkelijke regelingen zoals een uitstekende pensioenregeling, een NS Business Card (ook voor privé), een fietsplan en een voordelig personeelstarief voor groene stroom en bosgecompenseerd gas.
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse;
 • Ons eigen activiteitencommissie dat allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert.

Over Greenchoice

Greenchoice is de duurzame energieleverancier van Nederland. En al jaren beoordeeld als één van de beste “voorlopers” op het gebied van groene stroom en bosgecompenseerd gas. Een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie met ruim 500 enthousiaste en deskundige medewerkers. De ontwikkelingen binnen Greenchoice gaan razendsnel en het bedrijf groeit hard.

Greenchoice is gevestigd op 3 locaties in Nederland; Rotterdam, Rosmalen en Nijmegen. De sfeer in het bedrijf is open en informeel, de lijnen zijn kort en we vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.


Ben jij de juiste kandidaat?

Bij Greenchoice heb je de mogelijkheid om écht een verschil te maken en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil jij met ons meegroeien? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!


Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Bram van der Heijden , teamleider Duurzaam advies B2C a.i. bram.vanderheijden@kieszon.nl, of via Annemieke den Hooglanger (HR) 06-48519965. 

of