Skip to content

Partner Manager

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 2.995 - € 4.279 per maandDomein Consument

Functieomschrijving

Zorgen dat we door nieuwe partnerships ons assortiment (met o.a. waterpompen en laadpalen) kunnen verbreden: daar kunnen we jouw energie goed voor gebruiken. Als Partner Manager realiseer jij strategische partnerships. Een uitdagende baan, met collega’s in Rosmalen, Rotterdam en Nijmegen.


Dit ga je doen als Partner Manager

Jij wordt de kartrekker om het verbreden van de scope van zonepanelen naar een breder assortiment met o.a. warmtepompen en laadpalen te realiseren met bestaande en nieuwe strategische partners. Jouw visie op meer strategisch partnership zet je om in duidelijke plannen en acties om installatiepartners naar volle tevredenheid aan ons te binden. Natuurlijk met aandacht voor de bestaande kleinere installatiepartners, maar grote focus op het starten van nieuwe (meer strategische) partnerships. Samen met je collega’s zet je installateurs en suppliers centraal door te verdiepen in hun verwachtingen, zorgen en behoeften.


Door de verbreding van onze scope stap je als partner manager in op een interessant moment. Zo kijken we niet alleen opnieuw naar ons partnershipbeleid op gebied van suppliers, maar brengt het project ‘Klant Centraal’ KiesZon en Greenchoice steeds dichterbij elkaar. Er gebeurd veel binnen de organisatie en dit zorgt ervoor dat jij als partner manager in beweging bent en je werk divers is. Binnen en buiten de deur. Kortom een uitdagende baan met een mooi doel: zorgen dat iedereen die dat wil keuzes kan maken die positief zijn voor zowel klimaat, mens als natuur.


Wat zijn nu voorbeelden van concrete werkzaamheden:

 • Netwerk bouwen, dit doe je door periodieke fysieke contactmomenten met partners voor zowel relatiemanagement als leveranciersbeoordelingen. En door het bijwonen van beurzen en netwerkevenementen.
 • Een professionaliseringsslag maken op meerdere gebieden, waaronder het opstellen van en onderhandelen over raamovereenkomsten.
 • Interne afstemmingen over partnerbehoefte en forecast. Waarbij mogelijke escalaties vanuit zowel de interne organisatie als partners door jouw worden opgepakt.

Over Greenchoice en KiesZon
Greenchoice levert klanten al ruim 20 jaar uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Gelukkig zijn we met elkaar steeds bewuster bezig, maar wij vinden dat het sneller moet. Samen met KiesZon realiseren wij door heel Nederland zonnestroominstallaties en helpen wij onze klanten eigen stroom op te wekken en energie te besparen. Samen bouwen wij aan een energietransitie die niet alleen voor iedereen is, maar ook van iedereen.


We bevinden ons in een nieuwe fase waarbij we de klant steeds meer centraal willen stellen. Dat betekent dat wij de activiteiten rondom onze consument klanten (B2C) op het gebied van opwekken en besparen (zogenoemde non-commodity) hebben ondergebracht in het nieuwe domein Consument van Greenchoice. Jij als partnermanager krijgt dus de unieke kans om binnen het nieuwe domein Consument de functie verder vorm te geven. The floor is yours!

Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar in nauwe samenwerking met je collega’s van o.a. fulfilment, team onderhoud, veiligheid en inkoop en sales.

Vereisten

We kunnen jouw energie als partner manager goed gebruiken:
Je weet mensen te verbinden en kunt veranderingen in gang zetten. Jouw heldere visie op hoe we ons klantportfolio laten groeien, weet je over te brengen op collega’s. En met dank aan jouw communicatieve vaardigheden bouw je snel een interessant netwerk op .


Daarnaast heb je:

 • Aantoonbare ervaring op het gebied van partnermanagement.
 • Affiniteit met techniek is een must. Een sterke pré als je ervaring en/of een netwerk hebt in de energietransitie, solar- en installatiebranche.
 • HBO werk- en denkniveau.


En daarnaast:

 • Wil je graag onderdeel zijn van een actieve jonge club mensen.
 • Ben je nieuwsgierig en op zoek naar een mogelijkheid waarin je zelf mee kunt groeien met de functie.


We bieden jou

 • Een salaris tussen de €2.995 en de €4.279 , exclusief 8% vakantietoeslag;
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen;
 • Een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Een leaseautoregeling, zodat jij je vrij kunt bewegen naar al je klantafspraken.
 • Een aantrekkelijke fietsregeling, zodat jij op een nieuwe stalen ros naar je werk kunt fietsen;
 • Een speciaal en aantrekkelijk personeelstarief op onze groen opgewekte energie en bosgecompenseerd gas;
 • Een ongekend goede werksfeer en collega’s waar je blij van wordt ;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse.
 • Ons eigen Team Actief dat allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert.


Solliciteren of meer weten?

Lijkt het je wat en voldoe je aan het profiel dat we schetsen? Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet. Reageren kan via de sollicitatie button. Tip: doe het snel. Wij nemen sollicitaties namelijk direct in behandeling. Vragen over de functie kun je stellen aan Micha van Son (micha.vanson@kieszon.nl)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of