Overslaan naar content

Servicemonteur

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 2.499 - € 3.570 per maandB2C Service

Functieomschrijving

Wil jij graag aan de slag als Servicemonteur? En verantwoordelijk zijn voor het helpen van klanten door het leveren van service aan (particuliere) zonnestroominstallaties van Greenchoice klanten, met als doel om installaties optimaal te laten functioneren en de klant tevreden te stellen?


Jouw Functie

Als Servicemonteur voer je servicewerkzaamheden uit aan zonnestroomsystemen op locatie welke ingepland worden door je collega's van de serviceafdeling. Je analyseert het opgegeven probleem op locatie en lost deze zelfstandig op. 

Je staat in goed contact met je collega's van de serviceafdeling en communiceert pro actief met hen over de voortgang en de planning.

Na ieder bezoek regel je de administratieve verwerking en maak je hierbij gebruik van de juiste digitale formulieren via het daarvoor ingerichte systeem.

Als Servicemonteur ben jij natuurlijk het visitekaartje van Greenchoice bij onze klanten! Ook communiceer je richting de klant helder over de werkzaamheden die je bij hen gaat uitvoeren. Je bent flexibel inzetbaar voor diverse werkzaamheden en bent degene bij wie collega's terecht kunnen met technische vragen welke gerelateerd zijn aan je werkzaamheden.

 

Wie zijn wij?

Greenchoice is de energieleverancier van Nederland. Wij leveren al 20 jaar uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Wij zijn trotse en echte pioniers van groene energie en hebben als doel groene keuzes, die positief zijn voor zowel klimaat, mens en natuur voor iedereen toegankelijk te maken. Samen met KiesZon realiseren wij door heel Nederland zonnestroominstallaties en helpen wij onze klanten eigen energie op te wekken en energie te besparen. Samen bouwen wij aan een energietransitie die niet alleen voor iedereen is, maar ook van iedereen.


Jouw team

De Servicemonteur ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Partner Management en Fulfilment. Je maakt onderdeel uit van het team Onderhoud, Veiligheid en Inkoop.

Vereisten

Jouw profiel

Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau en je beschikt over relevante ervaring in de elektrotechniek. Je bent NEN1010, NEN3140 en VCA gecertificeerd en ben je geïnteresseerd in zonnestroom. Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.


Verder ben je:

 • Klantgericht en flexibel: je kan snel schakelen en tegelijk de kwaliteit van je werk hoog houden;
 • Besluitvaardig en een aanpakker: je grijpt vlot in wanneer de situatie hierom vraagt;
 • Een echte teamplayer: je werkt graag samen aan een goed resultaat met je team;
 • Resultaatgericht: je bent praktisch, initiatiefrijk, zelfverzekerd, gaat door tot het klaar is en denkt in mogelijkheden.


Wat bieden we jou?

Wij waarderen jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit van ons verwachten:

 • Marktconform salaris tussen € 2.499,- en € 3.570,-, afhankelijk van je kennis en ervaring. Exclusief 8% vakantietoeslag.
 • Een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Diversiteit en inclusiviteit is belangrijk voor ons, ruil daarom gerust officiële culturele en religieuze feestdagen om voor dagen die beter aansluiten bij jouw achtergrond.
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Telefoon en laptop en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Een speciaal en aantrekkelijk personeelstarief op onze groen opgewekte energie en bosgecompenseerd gas;
 • Een ongekend goede werksfeer en 150 enthousiaste collega’s waar je blij van wordt;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse;
 • Werkzaam zijn in het hart van de energietransitie;
 • Onze eigen KZ Activiteitencommissie dat allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert.


Ben jij de juiste kandidaat?

Bij Greenchoice heb je de mogelijkheid om écht een verschil te maken. Als we tegelijkertijd kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling met ruimte voor eigen inbreng en vooral ook werkplezier dan komen we met z’n allen verder. Heb jij wat er nodig is om ons team aan te vullen? Wil jij met ons meegroeien? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!
Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Jacobus van der Hek, Manager Partnermanagement & Fulfilment via 06-53968078.


Aan de recruiters en detacheerders: We pakken deze vacature zelf op of zetten deze uit bij onze bestaande partners. Mochten we assistentie nodig hebben dan weten we jullie te vinden.

of