Skip to content

Teamleider Accounting Energie+

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 4.464 - € 6.663 per maandAccounting

Functieomschrijving

Als jij aan onze missie wilt bijdragen door niet te praten maar te doen, energie krijgt van het werken met complexere financiële processen en het verder optimaliseren en professionaliseren van de financiële afdeling, dan ben jij de Teamleider Accounting die wij zoeken!


Dit ga je doen
Vanwege de verdere professionalisering van ons team, zoeken we een Teamleider Accounting voor het domein Energie+.

Als Teamleider Accounting ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de accounting afdeling bestaande uit de medewerkers Accounting en Financial Control (totaal 4 fte). Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en consolidatie van het Energie+ domein. Je bewaakt de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administraties en legt daarmee de basis voor een betrouwbare vastlegging voor de periodieke rapportages en het jaarwerk.


Daarnaast ben je continue bezig met het organiseren en optimaliseren van je eigen afdeling. Je onderhoudt daarvoor directe contacten binnen andere organisatieonderdelen van Finance (waaronder Reporting, projectcontrol en Creditmanagement), maar ook met organisatieonderdelen buiten de afdeling.


In deze functie ben je eveneens verantwoordelijk voor specifieke (technical) accountingvraagstukken die samenhangen met het Energie+ domein. Je vertaalt nieuwe ontwikkelingen en producten naar de administratieve vastlegging en waardering daarvan in de financiële administraties rekening houdende met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving die daarbij horen.


Team Financial Control & Accounting
Team Financial Control & Accounting bestaat uit de teams Accounting, Reporting en Creditmanagement, werkzaam vanuit de locaties Nijmegen, Rosmalen en Rotterdam. Wij bewaken het gezonde en financiële fundament van onze groeiende organisatie, in lijn met onze strategie, visie en doelen. Het team is verantwoordelijk voor de juiste, tijdige en volledige vastlegging van alle financiële transacties van de gehele Greenchoice groep en de daarmee samenhangende financiële rapportages en het creditmanagement. Het is daarbij van belang dat de continue veranderende financiële en fiscale wet- en regelgeving juist wordt toegepast. Daarom vormen wij het centrale aanspreekpunt voor alle financieel-administratieve aspecten van onze bedrijfsvoering. Het team Financial Accounting & Control bestaat uit circa 30 enthousiaste medewerkers, waarvan er circa 17 werkzaam zijn binnen Accounting, werkzaam vanuit de locaties Rosmalen, Nijmegen en Rotterdam.

Vereisten

Herken je jezelf hierin?

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding in de richting Bedrijfseconomie of Accountancy (RA), Opgedane ervaring binnen de accountancy is dus een pre
 • Je bent bekend met financieel administratieve processen binnen een projectenorganisatie
 • Je hebt minstens vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent een motivator voor het team, zelfverzekerd, communicatief sterk, durft kritisch door te vragen en eigen voorstellen te doen
 • Ook ben je gestructureerd en zelfstandig en in staat op managementniveau te adviseren
 • Je bent betrouwbaar, nauwkeurig en - natuurlijk – integer en in staat om onder druk te werken
 • Je werkt graag en goed in een team en vindt het leuk om de afdeling aan te sturen en steeds verder te ontwikkelen


En daarnaast:

 • Wil je graag onderdeel zijn van een actieve jonge club mensen
 • Ben je nieuwsgierig van aard en hou je van aanpakken


We bieden jou

 • Een salaris tussen de €4.464,- en de €6.663,-, exclusief 8% vakantietoeslag;
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen;
 • Een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Een speciaal en aantrekkelijk personeelstarief op onze groen opgewekte energie en bosgecompenseerd gas;
 • Een ongekend goede werksfeer en collega’s waar je blij van wordt;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse;
 • Ons eigen Team Actief dat allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert;Solliciteren of meer weten?

Bij Greenchoice geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je geslacht, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Voor ons tellen jouw kwaliteiten. Spreekt deze vacature je aan en herken je je in het profiel dat we schetsen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.


Reageren kan tot 30 juli 2023 via de sollicitatie button. Tip: doe het snel. Wij nemen sollicitaties namelijk direct in behandeling. De selectieprocedure zal bestaan uit minimaal twee selectiegesprekken Vragen over de functie kun je stellen aan Michel Severien (michel.severien@greenchoice.nl).

of