Skip to content

Technisch Commercieel Projectontwikkelaar

HybrideRosmalen, Noord-Brabant, Nederland€ 3.437 - € 4.910 per maandB2B Ontwikkeling

Functieomschrijving

In de functie van Technisch Commercieel Projectontwikkelaar ben je de linking pin tussen sales en onze klant in de ondersteuning om tot de juiste technische en financiële keuze te komen voor het ontwikkelen en realiseren van zonnestroomprojecten. Zet jij hoog in op innovatie? Wil jij een wezenlijke bijdrage vervullen in complexe en ontwikkeling van grootschalige zonnestroomsystemen? Heb jij het in je om in kaart te brengen aan welke technische regelgeving een project gehouden moet worden? En onze wereld mooier te maken? En heb jij voldoende technische kennis en/of affiniteit daarmee? Dan ben jij degene die we zoeken. Reageer dan nu op onze vacature!


Jouw Functie

In deze functie ontwikkel je het project, en leg je de afspraken contractueel vast met onze zakelijke klanten. Onze projecten bestaan uit energiesystemen bestaande uit zonnestroominstallaties, opslagsystemen en/of EV-laadprojecten.


Je hebt de regie over de totstandkoming van technische blauwdrukken voor energiesystemen. Je beheert de planning intern en extern af en schakelt met sales, engineers, juristen en onze leveranciers over het technisch ontwerp en commercieel voorstel. Je draagt zorg voor accurate kostprijscalculaties. Je bent iemand die als een spin in het web acteert in klanten- en projectteams.


Door jouw technische kennis breng je in beeld wat de randvoorwaarden zijn voor het realiseren van onze projecten. En zorg je de overdracht van de energieprojecten naar het team Operations ten behoeve van realisatie van die energieprojecten.


Verder ondersteun je onze accountmanagers van ons team Sales. Die ondersteuning doe je door samen potentiële en bestaande klanten te bezoeken en het doen van aanbiedingen aan klant waarbij je de accountmanager technisch, financieel en/of juridisch ondersteunt. Daarbij ondersteun je de klant in het maken van de juiste technische en financiële) keuzes.


Je draagt bij aan het optimaliseren van het projectproces. Dit doe je door het signaleren van knelpunten en deze te vertalen naar concrete verbetervoorstellen. Je denkt mee over het verbeteren en structuren van processen en werkzaamheden.


Wie zijn wij?

KiesZon bestaat sinds 2009 en realiseert zonnestroomsystemen, warmtepomp, installaties, isolatiemaatregelen, laadpleinen voor zakelijke toepassingen en laadpalen voor de particuliere klant. Dat doen wij voor B2B, MKB, B2C2B (bouwbedrijven en woningcorporaties) en B2C. Klanttevredenheid, kwaliteit en veilig werken zijn voor ons het allerbelangrijkst. Een sterk en enthousiast team met vakkundige mensen ontwikkelt, financiert, realiseert en onderhoudt onze klimaatvriendelijke oplossingen. Sinds 2016 is KiesZon 100% dochter van Greenchoice, energieleverancier. En dit jaar is er een nieuw bedrijf bijgekomen: Everday. Zij beheren grootschalige zonnestroomprojecten.


Jouw team

Je werkt In het team Ontwikkeling B2B veel samen met je directe collega’s en met ons team B2B Sales. Je bent werkzaam op onze locatie in Rosmalen, naast de Autotron. We zijn goed bereikbaar met de auto en buslijn 90 stopt voor de deur.

Vereisten

Jouw profiel
Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau in bij voorkeur technische bouwkunde. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een technische functie waarbij stakeholder management van groot belang is. Je bent bij voorkeur beschikbaar voor 40 uur per week.


Verder ben je:

 • Ondernemend: je signaleert kansen voor KiesZon en neemt zelfstandig en proactief actie om onze afzetmogelijkheden voor onze producten te creëren bijvoorbeeld door vernieuwing. Je kent de ontwikkelingen en wensen van onze potentiële en bestaande klanten.
 • Onderhandelend: je bent sparringpartner voor collega’s en klant en brengt je boodschap met tact en overtuigingskracht. Je bent gericht op samenwerking en overeenstemming waarbij je belangentegenstellingen niet uit de weg gaat.
 • Een echte teamplayer: je werkt graag samen aan een goed resultaat met je team.
 • Resultaatgericht: je bent praktisch, initiatiefrijk, zelfverzekerd en denkt in mogelijkheden.
 • Een organisatietalent: je houdt ervan om zaken planmatig te regelen.


Wat bieden we jou?

Wij waarderen jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit van ons verwachten:

 • Marktconform salaris tussen € 3.437,- en € 4.910,- per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Exclusief 8% vakantietoeslag;
 • Een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Een uitstekende arbeidsongeschiktheidsverzekering die voor werknemers premievrij is;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Een speciaal en aantrekkelijk personeelstarief op onze groene stroom en bosgecompenseerd gas;
 • Een ongekend goede werksfeer en 150 enthousiaste collega’s waar je blij van wordt;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse;
 • Werkzaam zijn in het hart van de energietransitie;
 • Onze eigen KZ Activiteitencommissie dat allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert.


Ben jij de juiste kandidaat?
Bij KiesZon heb je de mogelijkheid om écht een verschil te maken bij het versnellen van de energietransitie. Als we tegelijkertijd kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling met ruimte voor eigen inbreng en vooral ook werkplezier dan komen we met z’n allen verder. Heb jij wat er nodig is om ons team aan te vullen? Wil jij met ons meegroeien? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met onze manager B2B Ontwikkeling Ton Kroef 06-55552865.

Aan de recruiters en detacheerders: We pakken deze vacature zelf op of zetten deze uit bij onze bestaande partners. Mochten we assistentie nodig hebben dan weten we jullie te vinden.

of